Anden træning

Har du noget, der passer mig?

Baby & Hund


Men har I gjort jer tanker om hvordan jeres hund passer ind i jeres nye virkelighed? 

Efter altid at have haft jeres udelte opmærksomhed, skal jeres hund nu acceptere en konkurrent, den ikke selv har valgt. 

Det kræver omtanke og forberedelse, for at denne omvæltning skal gå så gnidningsfrit som muligt. Det kan jeg hjælpe jer med.

Privat træning


Jeg tilbyder også private træningspas. Planlægger undervisningen efter jeres behov. Vi kan træne i byen eller på et græsareal, men jeg kommer også gerne hjem til jer.

Vi kan kombinere undervisningen med foto- og/eller videooptagelser af jeres træning og derved sætte ind, der hvor problemerne opstår.

Foto og video kan også bruges ved udstillinger og konkurrencer.


Træning, der BAT'er


Uønsket adfærd skal tages alvorligt. Rigtig mange hundeejere oplever, at deres hunde er udafreagerende og opfører sig voldsomt i mødet med andre hunde, ukendte mennesker, trafik, vilde dyr osv.

Det skal der tages hånd om!! Og der ER hjælp at hente.

Det drejer sig om at give hunden kontrollen over egen adfærd tilbage. Vise den, at den selv kan påvirke verdenen omkring den.

Hvalpebesøg


Rigtig mange brænder inde med en frygtelig masse spørgsmål, når den lille pelsklump overtager vores hverdag.

Jeg tilbyder et "barselsbesøg" i jeres hjem, når hvalpen er flyttet ind. 

Jeg er hos jer i 2 timer og vi kan snakke om alt. Lav evt. en lille seddel, med de ting I vil vide mere om, så tager vi det sammen.

Fokus i udstillingsringen


Kontakt er altafgørende, når du udstiller.

Jeg kan lære dig, at udstille UDEN at møffe rundt med hunden, for at få den til at stå pænt. UDEN at spænde linen op omkring ørerne for at vise hals og at løbe korrekt venstre om ved din side.

Det giver bare lige det ekstra til vurderingen, at du præsenterer din hund godt og, at dommeren kan se I elsker det.