Om mig

Om mig

Jeg er 52 år gammel og bor på det smukke Hindsholm med min kæreste. Mit hjerte banker for hundene og jeg forsøger at give dem det bedste liv muligt, ved mit virke som træner og adfærdsrådgiver. Jeg er dybt facineret af det psykologiske aspekt i samværet med vores husdyr og hundene i særdeleshed. Hvordan begge parter kommunikerer og agerer, når vi er sammen.


I mit barndomshjem havde vi katte, kaniner og hunde. Collie, Pekingeser, Berner Sennen og New Foundlænder. Jeg har også selv haft Berner Sennen og New Foundlænder af flere omgange, så der har altid været husdyr og hunde i mit liv.


Jeg lever efter devisen om, at giver du hunden mulighed for at tænke selv, gennemskue konceptet og forstå vores krav og ønsker, vil du få en lykkelig hund, der lever sammen med dig i glæde og harmoni.


Desuden har jeg et lille udvalg af kvalitets godbidder, tyggeben og lidt tilbehør. Jeg ønsker kun at sælge ting, jeg vil byde mine egne dyr.


Jeg håber jeg kan bidrage til, at dagligdagen for helt almindelige hundejere, kan blive en lille smule lettere. Det skal nemlig være sjovt at have hund.

Kurser og uddannelse

Jeg er uddannet DKK hvalpe- og familiehunde instruktør, DKK Nose Work instruktør og har trænet hvalpe-, unghunde og vedligehold i Berner Klubben i Odense.

Fra 2014 til 2020 varetog jeg træningen for DKK i Kerteminde og 1. juni 2020 gik jeg solo og træner nu under eget navn.

Jeg er ligeledes certificeret adfærdsrådgiver og uddannet Predation Substitute Training instructor.


Siden 1. oktober 2021 har jeg været instruktør hos Højby Dyreklink, hvor jeg er at finde på deres træningsplads 2 gange om ugen.Se mere Mine kurser og uddannelser