Om mig

Om mig

Jeg er 51 år gammel og bor på det smukke Hindsholm med min kæreste. Mit hjerte banker for hundene og jeg forsøger at give dem det bedste liv muligt, ved mit virke som træner og adfærdsrådgiver. Jeg er dybt facineret af det psykologiske aspekt i samværet med vores husdyr og hundene i særdeleshed. Hvordan begge parter kommunikerer og agerer, når vi er sammen.


I mit barndomshjem havde vi katte, kaniner og hunde. Collie, Pekingeser, Berner Sennen og New Foundlænder. Jeg har også selv haft Berner Sennen og New Foundlænder af flere omgange, så der har altid været husdyr i mit liv.


Jeg lever efter devisen om, at giver du hunden mulighed for at tænke selv, gennemskue konceptet og forstå vores krav og ønsker, vil du få en lykkelig hund, der lever sammen med dig i glæde og harmoni.


I weekenderne arbejder jeg hos TV3 SPORT, hvor jeg er med til at sørge for, du kan se bl.a. superligafodbold i fjernsynet.


Desuden har jeg en gårdbutik med kvalitets godbidder, kosttilskud og en hel masse tilbehør. Ønsker kun at sælge ting, jeg vil byde mine egne dyr.


Derudover er jeg uddannet fotograf og vil kunne være behjælpelig med optagelser før, under og efter konkurrencer og udstillinger, hvis man ønsker at evaluere præstationen.

Kurser og uddannelse

Jeg er uddannet DKK hvalpe- og familiehunde instruktør, DKK Nose Work instruktør og har trænet hvalpe-, unghunde og vedligehold i Berner Klubben i Odense. Siden 2014 har jeg haft DKK i Kerteminde. 1. juni 2020 gik jeg solo og træner nu under eget navn. Efterfølgende er jeg blevet CBATI-KA - Certified Behavior Adjustment Training Instructor. Og har netop færddigjort uddannelsen som PST - Predation Substitute Training instruktør.


1. oktober 2021 indledte jeg et samarbejde med Højby Dyreklink, hvor jeg vil være at finde på deres træningsplads et par gange om ugen.


Se mere Mine kurser og uddannelserJeg håber jeg kan bidrage til, at dagligdagen for helt almindelige hundejere, kan blive en lille smule lettere. Det skal nemlig være sjovt at have hund.