BAT'er det noget...

BAT'er det noget ?

JA, det gør det!!


BAT (Behaviour Adjustment Training) er en velkendt og populær træningsmetode i USA og begynder så småt at vinde indpas i Europa og Danmark også.


BAT giver hunden kontrollen over sin adfærd tilbage. Hjælper hunden (og derved ejeren) med at genvinde selvtilliden og forståelsen for positiv adfærd.

Når en hund er udafreagerende er det ofte fordi den er angst, bange og utryg. Den prøver at skræmme ubehageligheder væk, ved at være den, der gør udfald først.


Det kan være ret voldsomt og bliver ikke bedre med tiden...


Du skal tage denne adfærd dybt alvoligt og søge hjælp. Der er ingen dumme spørgsmål og tit kan vi tage balladen i opløbet.


Kontakt mig via skabelonen her ved siden af, eller ring. Så tager vi en snak om det og finder en løsning.


Dette må IKKE forveksles med adfærdsbehandling. Jeg er ikke uddannet adfærdsbehandler og hverken kan, vil eller må agere som sådan.

Priser

BAT inspireret undervisning koster 250 kr. pr. påbegyndt time excl. kørsel.

Booker du et forløb á 10 gange, koster et klippekort til 1500 kr.


Er du nød til at melde afbud til planlagt træning, skal det ske 24 timer før vi mødes, ellers fakturerer jeg dig 100 kr. Gælder dog ikke ved pludselig opstået sygdom.


Betaling kan ske på følgende måder:


mobilpay: 20 63 09 15   ell.   bank: 5479-0917777

Ja tak
 
 
 
 
 

Min træning starter ofte med en enkelt enetime, hvor jeg vurderer jeres udgangspunkt.


Sammen lægger vi en plan for forløbet, som oftest vil inkludere træning på hold af 1 eller to hunde udover jer, for at vende din hund til igen at være rolig og kontrolleret i nærhed af andre hunde.


Forløbenes længde er individuelle, alt efter hvilket udgangspunkt den enkelte hund er startet fra.

Derfor kan det være svært at sige, hvor langt tid det tager at komme på ret køl igen.


Hvis jeg vurderer, at jeres udfordringer er større end jeg kan håndterer, anbefaler jeg gode kolleger, der kan tage over og arbejde videre med jer.dygtigehunde.dk © 2019